Grillitud halloumi juustu suupisted mee ja maasikatega

Kuna turgudele on ilmunud juba esimesed kodumaised maasikad ja ka jaanipäev pole enam väga kaugel, siis soovime jagada ühte väga mõnusat ja suvist suupistete retsepti. Halloumi on just selline ideaalne juust, mida on vahelduse mõttes väga lihtne igasuguste vorstikeste ja liha kõrval korraks grillilt läbi lasta. Lisaks moodustab selle soolane maitse väga põneva maitsekombinatsiooni koos paari tilga meega.

VALMISTAMINE:

Esmalt lõika halloumi juust suupärasteks tükkideks. Ühesuuruste ringikujuliste tükkide jaoks võid kasutada näiteks mõnda väikest klaasi või pitsi. 

Seejärel grilli juustutükke kergelt mõlemalt poolt (ca 1 min kummalegi poolele).

Aseta juustutükid serveerimisalusele, lisa iga tüki peale veidi mett, maasikaviil ja kaunistuseks paar salati lehte. Kõigi koostisosade kokkuhoidmiseks kasuta väikseid suupiste tikke. 

KOOSTISOSAD:

Halloumi juustu 

Maasikaid

Värskeid salatilehti
(nt lambasalat või spinatilehed)

Mett

 

 

PROOVISID ISE SELLE RETSEPTI JÄRGI? Anna meile teada kuidas see välja tuli jättes kommentaari selle postituse alla või jagades oma pilti Instagramis hashtagiga #nordichoney

SOOVIKSID OLLA PIDEVALT KURSIS MEIE TEGEMISTE JA MAITSVATE RETSEPTIKATSETUSTEGA? Selleks liitu meie uudiskirjaga või jälgi meid FacebookisInstagramisTwitteris või Pinterestis.